Enver Bektaş İlkokulu

Vizyon: * VİZYONUMUZ * Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimize hitap eden onları mutlu eden bir okul olmak.

Misyon: *MİSYONUMUZ * Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel hedefleri doğrultusunda öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgi beceri ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmaktır.

Başarılar: Tiyatro,atletizm,şiir ve resim yarışmalarıyla değişik projelerde (beyaz bayrak, sıfır atık, E-Twinning, bu benim eserim v.s)başarılarımız bulunmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Türkiye Geneli yarışmada 3. Çıkan öğrencimiz bulunmaktadır.

Saatler: 09:00-14:40
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Lojman: 2 - Lojmanlarımız küçük tamiratlarla kullanılabilir durumda
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1. E-Twinning Projesi Kapsamında ulusal Kalite Etiketini aldık. 2. Dilimizin Zenginlikleri Projesine devam edilmektedir. 3. Akran Zorbalığı Projesi yürütülmektedir. 4. Sıfır Atık Projesi yürütülmektedir. Sıfır Atık Belgesi 2021 yılında alınmıştır. 5. Su Verimliliği Projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning Projesi Kapsamında Avrupa Kalite Etiketini aldık.
Diğer Hususlar: 2022 Yılında öğrencimiz Elif Nil Özbay Resim yarışmasında Türkiye 3. Seçilmiştir.

Telefon - 0(312)6177162

WEB - https://enverbektasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karagedik Aydın Mahallesi Atatürk Caddesi No62 Gölbaşı/ANKARA

Kütüphane Kitap Sayısı :1910
Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Karagedik Mahallesi 4000 nufuslu bir yerleşim birimi. Mahallemizde 1 lise 1 ortaokul 1 ilkokul bir öğrenci yurdu ve okuma salonu, kültür merkezi, sağlık ocağı, kütüphane, tarım kredi kooperatifi, eczane, kasap,kuyumcu,internet kafe,fırın ve çok sayda market de bulunmaktadır

Adres - Karagedik Aydın Mahallesi Atatürk Caddesi No62 Gölbaşı/ANKARA

Ulaşım Ulaşım EGO otobüsleriyle sağlanmaktadır.Sitemizin ulaşım kategorisinden bilgi alınabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mahallemiz Gölbaşına 30 km Ankara´ya ise 50 km mesafededir